Patsy Kerkhofs

Coach

Wanneer het voor een kind thuis of op school minder vlot verloopt dan gepland, dan sta je als mama of papa echt wel voor een heuse uitdaging. Zelfs als je kind meer- of hoogbegaafd blijkt te zijn! Over die uitdaging schreef ik het boek ‘Ben ik dan een slechte mama?’, op maat van mama’s en papa’s van hoogsensitieve en hoogbegaafde kinderen.

Ik ben dus ervaringsdeskundige, gediplomeerd en gespecialiseerd in het thema meer- of hoogbegaafdheid. Naast adviesverlening rond deze thematiek, kan je bij Attitude & Mindset terecht voor opvoedingsondersteuning, mindsettrainingen (bijv. in geval van faalangst) en studie- of loopbaanbegeleiding. Tijdens onze gesprekken draait het 100% om jou en je gezin. Wil je meer of beter plannen? Vraag je je af hoe je je (mogelijk hoogbegaafde) kinderen meer autonomie en verantwoordelijkheid kan geven? Hoe ga je om met hun boze buien en intens verdriet? Hoe vermijd je de discussies rond schermtijd of het al dan niet maken van huiswerk? En hoe reageer je best op de eeuwige onderlinge strijd tussen broers en zussen? Hoe pak je de gesprekken met de juf of meester aan?

We bespreken je struggle en nemen je vragen onder de loep. We nemen onze tijd om concrete cases te bespreken, maar staan vooral ook stil bij jouw energiegevers -en vreters. Je gaat naar huis met een rugzak vol tips en tricks.

advies
groepscoaching
hoogsensitiviteit
individuele coaching
loopbaanbegeleiding
mindset
onderpresteren
ontwikkelingsgelijken
positive discipline
schooladvies
studiebegeleiding
studiekeuze
talentenfluisteraar
thema-avonden
versnellen