Contactgegevens

Leo Tertzweillaan 11, bus 01 - 9050 Gentbrugge

Phone: 0032 (0) 9 398 06 33

Obriat

Obriat

Coach

Obriat is het zielekind van Hilde Killens.
Toen mijn nicht vele jaren geleden vertelde over haar hoogbegaafde kinderen, hoorde ik haar verhalen aan maar kon de impact daarvan maar moeilijk inschatten. Tot er zo ééntje in mijn wieg terecht kwam… Meer vragen dan antwoorden: hoe ga ik om met de soms hevige emotionaliteit? Hoe praat ik hierover met leerkrachten? En met familie en kennissen? Hoe leg ik mijn zoontje van vier uit dat hij een jaartje jonger is dan zijn klasgenootjes? Een nieuwe ontdekkingstocht begon. En voilà, vele lezingen, cursussen, opleidingen en stages verder, voel ik mij helemaal op mijn plaats in het Hoogbloeierteam.

Heb je een vraag rond hoogbegaafdheid? Zoek je begeleiding voor je kind of jongere? Wil jouw school een zorgbeleid voor sterke leerlingen op het getouw zetten of een pedagogische studiedag over hoogbegaafde leerlingen organiseren? Neem gerust contact op!

Misschien wil je dit nog weten: ik ben geboren in Leuven in 1970. Ik studeerde af als licentiaat in de economie. Als creatieve duizendpoot ben ik ondernemer geworden in de ambachtelijke sector. Ik ben vrouw en mama in een nieuw samengesteld gezin. We verbouwen een huis en tuin in Sint-Gillis bij Dendermonde. In m’n vrije tijd vind je me in de (moes)tuin.

Ik werk op de stek van Hoogbloeier in Gent, in mijn praktijk in Dendermonde of op verplaatsing.

advies
beelddenken
hoogsensitiviteit
individuele coaching
mindset
onderpresteren
positive discipline
schooladvies
studiebegeleiding
studiekeuze
thema-avonden
versnellen