Maika D’hoker

Coach, Psycholoog

Hallo, Ik ben Maika, geboren in ’81 en ik woon in Aspelare (Ninove) samen met mijn partner en 2 energieke kinderen. Ik heb een praktijkruimte bij mij thuis en reserveer ook regelmatig een dagje voor sessies in Gent.

Ik heb een grote honger naar kennis (noem het gerust een verslaving) en vat mijn opleidingsachtergrond dan ook “compact” samen tot ‘Bedrijfspsycholoog, Life, Career & Business Coach’.

Mijn voornaamste kwaliteit is dat ik het potentieel van mensen, relaties, situaties en organisaties kan inschatten. Als jeugdig naïeve meid, kon ik niet begrijpen waarom de ‘schoonheid’ van mensen niet altijd tot uiting komt. Licht teleurgesteld keerde ik me naar de meer rationele bedrijfswereld maar ook daar resulteren mooie plannen niet altijd in de verwachte resultaten. Ik legde een hele weg af, op zoek naar verklaringen en vooral ook oplossingen. Ik vond puzzelstukken in systeemwerk, traumawerk en kennis over hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid.

Als partner van Hoogbloeier begeleid ik graag ‘intense’ volwassenen in hun uitdagingen rond: Veranderen, Full Potential, Ondernemerschap, Leiderschap en als ouder van ‘intense kinderen’.

Tot slot, vermeld ik nog graag dat ik ervaring heb in begeleiding van mensen met burn- en bore-out.

groepscoaching
individuele coaching
hoogsensitiviteit
loopbaanbegeleiding
mindset
onderpresteren
ontwikkelingsgelijken
thema-avonden