Karine Janssens

Coach

Ik ben Karine Janssens, oprichter van Het Kiesbureau en ik help slimme, snelle, creatieve mensen kiezen voor wat ze echt willen. Ik coach hoger begaafde volwassenen die worstelen met (teveel) keuzemogelijkheden in studie, werk of levensloop. Individueel of in groep krijg je weer zicht op je eigen handleiding en versterk je je focus, creativiteit en besluitvaardigheid.

Wanneer je er op volwassen leeftijd achter komt dat je hoogbegaafd bent, vraagt het vaak wel even tijd om je zelfbeeld en je levensloop te herkaderen. Soms is onderpresteren en jezelf aanpassen zo vanzelfsprekend geworden, dat je wat hulp kan gebruiken om je eigen keuzes te maken en met zelfvertrouwen nieuwe uitdagingen aan te gaan. Individuele coaching kan dit leerproces over jezelf ondersteunen en versnellen. Geregeld bied ik ook groepstrajecten aan, waarin je gelijkgestemden kan ontmoeten rond thema’s als hoogbegaafdheid, keuzestress en creativiteit.

Ik heb 15 jaar ervaring in het hoger onderwijs, dus ook jongeren met vragen rond studiekeuze of leertrajecten op maat van hun begaafdheid in het hoger onderwijs kunnen bij mij terecht. Tevens ben ik sparringpartner voor (startende) ondernemers met keuzestress en ik faciliteer met veel plezier leer- en veranderingsprocessen in groepen of organisaties.

Ik ben sociaal agoog (VUB, 2001) en volgde de academische lerarenopleiding. Ik heb een grote leerhonger en volgde verschillende opleidingen, waaronder loopbaanbegeleider, oplossingsgericht coach en creatief coach. In 2016 volgde ik bij Hoogbloeier® de verdiepings- en expertopleiding rond hoogbegaafdheid. Mijn praktijkruimte is gevestigd in hartje Gent en is vlot bereikbaar met openbaar vervoer en met de wagen.

advies
creativiteit
groepscoaching
individuele coaching
loopbaanbegeleiding
mindset
onderpresteren
ontwikkelingsgelijken
studiekeuze