Hilde Killens

Coach

Toen mijn nicht vele jaren geleden vertelde over haar hoogbegaafde kinderen, aanhoorde ik haar verhalen maar kon de impact daarvan maar moeilijk inschatten. Tot er zo ééntje in mijn wieg terecht kwam … meer vragen dan antwoorden: Hoe ga ik om met de soms hevige emotionaliteit? Hoe praat ik hierover met leerkrachten? En met familie en kennissen? Hoe leg ik mijn zoontje van 4 uit dat hij een jaartje jonger is dan zijn klasgenootjes? Een nieuwe ontdekkingstocht begon. En voilà, vele lezingen, cursussen, opleidingen en stages verder maak ik met veel enthousiasme deel uit van het Hoogbloeier-team.

Misschien wil je dit nog weten: Ik ben geboren in Leuven in 1970. Ik studeerde af als licentiaat in de economie. Als creatieve duizendpoot ben ik ondernemer geworden in de ambachtelijke sector. Ik ben vrouw en mama in een nieuw samengesteld gezin. We verbouwen een huis en tuin in Sint-Gillis-bij-Dendermonde. In m’n vrije tijd vind je me in de (moes)tuin.

Heb je een vraag rond hoogbegaafdheid? Zoek je begeleiding voor je kind?

Neem gerust contact op!

Ik heb mijn praktijk in Sint-Gillis-bij-Dendermonde. Daarnaast is het ook mogelijk een afspraak te maken in het Hoogbloeier-kantoor in Mechelen.

advies
beelddenken
hoogsensitiviteit
individuele coaching
mindset
onderpresteren
schooladvies
studiebegeleiding
studiekeuze
thema-avonden
versnellen