Els Buytaert

Psycholoog

Ik studeerde af in 2001 als Klinisch Psychologe, in 2007 als Creatief Therapeute (optie beeldende vormgeving) en ben sinds 2013 ook erkend als KernTalentenanalist.
Sinds 2003 werk ik als kindertherapeute in een groepspraktijk. Via mijn eigen kinderen kwam ik in contact met Hoogbloeier en in 2016 volgde ik er de Verdiepings- en Expertopleiding.

Ik richt mij vooral op meer- of hoogbegaafde, hoogsensitieve en/of visueel-ruimtelijk georiënteerde kleuters, kinderen en jongeren, die op school moeilijkheden ervaren. Leerstoornissen, onderpresteren, burn-out, bore-out, angst, depressie, enz. kunnen daarvan het gevolg zijn.

Je kan bij mij terecht voor individuele therapie, trajecten ivm onderpresteren en mindset, feedback en adviezen (aan de ouders en eventueel de school).
Daarnaast is intelligentie-, belevings-, concentratie- of autismeonderzoek mogelijk, evenals KernTalentenanalyses (bij twijfels rond studiekeuze).

Verder geef ik ook crea-groeikampen en -lessen voor kinderen die faalangstig of onzeker zijn, die op school moeilijkheden ervaren of niet zo goed passen in een tè schoolse structuur. In een kleine groep exploreren we verschillende talenten en vormen van creativiteit. Op deze manier werken we aan eventueel onderpresteren en in de richting van een groeimindset.

 

ADHD
advies
autisme
beelddenken
hoogsensitiviteit
individuele coaching
kampen
leerstoornissen
mindset
onderpresteren
plusgroep
studiekeuze
testen
versnellen