Contactgegevens

Leo Tertzweillaan 11, bus 01 - 9050 Gentbrugge

Phone: 0032 (0) 9 398 06 33

Bjorn Zwakhoven

Hoogbloeier partner Bjorn Zwakhoven

Bjorn Zwakhoven

Coach

Hey, ik ben Bjorn, geboren in 1977, afgestudeerd als Licentiaat Lichamelijke Opvoeding, wonende te Wezemaal, getrouwd en vader van drie fantastische kinderen, elk met hun eigen boeiend karakter.

Al verschillende jaren is mijn grote passie het beste uit kinderen en volwassenen naar boven halen. Ervoor zorgen dat ze hun potentieel ten volle benutten en dat ze bereiken in hun leven wat ze willen bereiken.

Toen de term hoogbegaafdheid verschillende keren viel binnen mijn gezin, was dat voor mij het startpunt van een grote zoektocht. Het werd mij echter al vlug duidelijk dat mijn passie zeer nauw aansloot bij de problematiek van hoogbegaafde kinderen én volwassenen. Na het volgen van verschillende lezingen, trainingen en een doorgedreven opleiding, heb ik dan ook zonder enige twijfel besloten om me aan te sluiten bij Hoogbloeier en van hieruit mijn passie en droom verder uit te bouwen.

Je kan bij mij onder andere terecht voor individuele begeleiding van kinderen en volwassenen, schooladvies en mindsettraining.

advies
individuele coaching
thema-avonden
schooladvies
mindset
onderpresteren
versnellen