Bjorn Zwakhoven

Coach

Hey, ik ben Bjorn, geboren in 1977, afgestudeerd als Licentiaat Lichamelijke Opvoeding, wonende te Wezemaal, getrouwd en vader van drie fantastische kinderen, elk met hun eigen boeiend karakter.

Al verschillende jaren is mijn grote passie het beste uit kinderen en jongeren naar boven halen. Ervoor zorgen dat ze hun potentieel ten volle benutten en dat ze bereiken in hun leven wat ze willen bereiken.

Toen de term hoogbegaafdheid verschillende keren viel binnen mijn gezin, was dat voor mij het startpunt van een grote zoektocht. Het werd mij echter al vlug duidelijk dat mijn passie zeer nauw aansloot bij de problematiek van hoogbegaafde kinderen én jongeren. Na het volgen van verschillende lezingen, trainingen en een doorgedreven opleiding, heb ik dan ook zonder enige twijfel besloten om er mee aan de slag te gaan en hier mijn passie en droom verder mee uit te bouwen.

Je kan bij mij terecht voor individuele begeleiding van kinderen en jongeren, schooladvies, mindsettraining en nog zoveel meer.

advies
individuele coaching
thema-avonden
schooladvies
mindset
onderpresteren
versnellen
beelddenken
didactisch niveaubepaling
positive discipline
studiebegeleiding
studiekeuze
talentenfluisteraar