Leticia Vandemeersche – OIDA

Leticia Vandemeersche – OIDA

Coach

Hoi. Ik ben Leticia Vandemeersche en ben met hoogbegaafdheid in contact gekomen via mijn kinderen. De uitdagingen die mijn man en ik ondervonden leken zeer sterk op de uitdagingen bij leerlingen in mijn klassen. Ik geef al bijna 20 jaar les in het secundair en voelde dat heel wat leerlingen veel meer nodig hadden dan wat ik in de lerarenopleiding had geleerd, zowel vakinhoudelijk als qua begeleiding.

2015 werd dan de start van enkele opleidingen zowel in binnen-als in buitenland. Uiteraard kon de Expertopleiding bij Hoogbloeier hier niet ontbreken. Ik blijf me nog steeds bijscholen, want die leerhonger wordt graag gevoed. Ik sta met hart en ziel in de klas en tussen mijn leerlingen en wil hen zo goed mogelijk begeleiden om hun talenten te helpen ontplooien zodat ze met een grote dosis zelfkennis en zelfvertrouwen hun pad verder zetten na de middelbare school.

In 2018 richtte ik dan ook Oida op waar ik ouders advies en coaching geef om hun tieners zo goed mogelijk op te vangen. Ik begeleid er ook de jongeren zelf met concrete studiebegeleidingen motivatietechnieken zodat ze weer de leergoesting vinden in het schoolleven. Mijn grote troef is dat ik nog elke dag tussen de jongeren sta in de klas en de eigenheden van het secundair onderwijs volledig beheers. Zo ondervind ik waar voor de jongeren enerzijds en de school anderzijds de uitdagingen liggen en help ik oplossingen tussen beide faciliteren.

Mijn praktijk kan je vinden in Denderwindeke (Ninove).

Email:
info@oida.be

Tel:
+32 484 92 56 92

Adres:

Burgemeester De Cocklaan 10/1, 9320 Erembodegem (Aalst)

Edingsesteenweg 226, 9400 Denderwindeke

Website:
www.oida.be

  • Advies

  • Groepscoaching

  • Individuele coaching

  • Mindset

  • Onderpresteren

  • Positieve discipline

  • Schooladvies

  • Studiebegeleiding

  • Studiekeuze

  • Thema-avonden

2022-02-03T09:35:54+01:00

Hoogbloeier cvba

Adm.zetel: Tarbotstraat 23 - 9000 Gent

Phone: coachingsnetwerk: 0032 468 09 66 44