Ilse Verhoeven – Hoogbegaan

Ilse Verhoeven – Hoogbegaan

Coach, Onderwijsexpert

Hallo, ik ben Ilse.

Van oorspronkelijke opleiding ben ik leerkracht secundair onderwijs. Toen ik via mijn eigen kinderen ontdekte dat het er op onderwijsvlak nog veel werk was aan zorg voor de doelgroep meer- en hoogbegaafde kinderen, ben ik mezelf gaan bijscholen rond dit onderwerp. Zo werd ik via Hoogbloeier Gifted Academy experthoogbegaafdheid.

Ondertussen werk ik als deeltijds als coach, waar ik samen met gezinnen op zoek ga naar de stappen die moeten worden gezet op school, als gezin en eventueel met het kind individueel, als ouders of kind ergens tegenaan botsen. De andere helft van mijn professionele activiteiten spelen zich af op gebied van hoogbegaafd onderwijs.

Email:
info@hoogbegaan.be

Tel:
+32 474 92 46 14

Adres:
Hoevenstraat 150, 3900 Pelt

Website:
www.hoogbegaan.be

  • Advies

  • Individuele coaching

  • Leerstoornissen

  • Mindset

  • Onderpresteren

  • Schooladvies

  • Studiebegeleiding

  • Studiekeuze

  • Thema-avonden

  • Versnellen

2021-12-02T13:08:07+01:00

Hoogbloeier cvba

Adm.zetel: Tarbotstraat 23 - 9000 Gent

Phone: coachingsnetwerk: 0032 468 09 66 44