Els Gudders – Meer Mij

Els Gudders – Meer Mij

Coach

Ik ben Els Gudders, getrouwd met Kristof en mama van 2 meerbegaafde kinderen, Jits en Mats. Na 10 jaar als zorgcoördinator, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging waarin ik mijn ervaring kon gebruiken. Onze eigen kinderen hadden een extra handleiding nodig. Vandaar dat we een traject startten bij Hoogbloeier.

Hier vond ik niet alleen oplossingen voor mijn gezin, maar ook heel wat antwoorden op gebeurtenissen in mijn eigen leven. Doorheen deze zoektocht, werd ik steeds MEER MIJ … Ik ben dus als ervaringsdeskundige in hoogbegaafdheid, extragemotiveerd om met u, uw kind of de school van uw kind aan de slag te gaan.

Studies

 • Diploma bachelor leerkracht lager onderwijs
 • Diploma bachelor leerkracht kleuteronderwijs
 • Diploma BanaBa zorgverbreding en remediërend leren
 • Verdiepings – en expertopleiding Hoogbloeier

Ik heb mijn eigen praktijkruimte in Machelen-Zulte, maar kom graag nog één dag in de week naar Gent.

Email:
info@meermij.be

Tel:
+32 494 71 52 41

Adres:
Petegemstraat 52, 9870 Machelen – Zulte

Website:
www.meermij.be

 • Advies

 • Beelddenken

 • Individuele coaching

 • Groepscoaching

 • Ontwikkelingsgelijken

 • Kampen

 • Leerstoornissen

 • Mindset

 • Onderpresteren

 • Plusgroep

 • Schooladvies

 • Studiebegeleiding

 • Talentenfluisteraar

 • Testen

 • Thema-avonden

 • Versnellen

2021-11-30T12:32:23+01:00

Hoogbloeier cvba

Adm.zetel: Tarbotstraat 23 - 9000 Gent

Phone: coachingsnetwerk: 0032 468 09 66 44