Drive

Drive

Vergeet alles wat je weet over hoe je mensen moet motiveren – het zit anders in elkaar dan je dacht. Gebaseerd op tientallen jaren wetenschappelijk onderzoek naar de menselijke motivatie bewijst Daniel Pink dat wat altijd voor waar werd aangenomen helemaal niet klopt: je kunt mensen niet motiveren met een beloning zoals een bonus. Het gevolg van verkeerd belonen is dat we slechte kwaliteit leveren en juist minder betrokken raken bij wat we doen.

In dit overtuigende boek onthult Pink dat het geheim van goed presteren en plezier in je werk de diepe wens is om je eigen leven te bepalen, nieuwe dingen te leren en bij te dragen aan zinvolle zaken. Hij beschrijft de drie elementen van echte motivatie – autonomie, meesterschap en een hoger doel – en geeft slimme adviezen hoe je ze in de praktijk kunt brengen. Dit boek zal je denken en handelen voorgoed veranderen!

De auteurs:

Daniel Pink schrijft over business, technologie en werk in onder meer The New York Times, Harvard Business Review, Fast Company en Wired. Hij schreef ook de wereldwijde bestsellers Een compleet nieuw brein, Verkocht! en De avonturen van Johnny Burko, de eerste carrièregids in stripvorm. Hij geeft lezingen aan organisaties over de hele wereld.

Titel:
Drive
De verrassende waarheid over wat ons motiveert

Oorspronkelijke titel:
Drive. The Surprising Truth about What Motivates Us
Riverhead Hardcover, New York, ©2009

Auteur:
Daniel Pink

Uitgeverij:
Uitgeverij Business Contact, Amsterdam, © 2010

ISBN:
978-90-470-0967-2

Bestel uw boek hier!
2019-02-06T16:31:51+01:00

Hoogbloeier cvba

Adm.zetel: Tarbotstraat 23 - 9000 Gent

Phone: coachingsnetwerk: 0032 468 09 66 44