Hoogbegaafd opvoeden, een lastige klus?!

Ondertussen weet je al dat je kind hoogbegaafd is. Maar je zit nog met heel wat vragen… Vertel je je kind of het hoogbegaafd is of niet? Is het zinvol je kind te laten testen op hoogbegaafdheid? Kan je al spreken van hoogbegaafdheid bij peuters en kleuters? Hoe kan je voorkomen dat een kind gaat onderpresteren? Wanneer en hoe beslis je of een kind dient te versnellen? Hoe zit dat met dat beelddenken? Waarom worden zoveel hoogbegaafden verkeerd gediagnosticeerd? En nog veel meer vragen waar je niet meteen een antwoord op vindt.

Voor ouders is het belangrijk dat ze goed op de hoogte zijn van wat hoogbegaafdheid is zodat ze hun kind goed kunnen begeleiden op zijn weg naar een succesvol leven. Daarom is het nodig dat er goede en juiste informatie wordt opgenomen door te surfen op het internet, door het lezen van boeken, maar ook door het bijwonen van lezingen omtrent hoogbegaafdheid.

Wil je graag meer info over hoogbegaafdheid en opvoeding, dan kan je regelmatig bij Hoogbloeier terecht op een thema-avond. Deze interactieve avonden behandelen steeds een bepaald onderwerp op gebied van hoogbegaafdheid en onderwijs of opvoeding. Ouders kunnen er ervaringen uitwisselen en leren welke acties er wetenschappelijk verantwoord zijn en vooral, welke er werken!

Praktisch

De thema-avonden vinden plaats op een weekdag, telkens om 19u30. We hebben locaties in verschillende regio’s.
De data en regio’s zijn te vinden op de site, in de agenda voor ouders.
Inschrijven gebeurt eveneens via deze agenda!

Tarieven

  • per thema-avond, per persoon: €30,- incl. 21% BTW
  • leden Bekina: €25,- incl. 21% BTW

Wilt u meer informatie of een afspraak maken, neem dan telefonisch contact op of per mail:
tel. 0032 (0) 9 398 06 33 of mail naar info@hoogbloeier.be.

Speciale promotie : Wil je de volledige reeks volgen in Leuven of Kortrijk dan krijg je 1 Thema avond gratis