Bjorn Zwakhoven – De Groeitrap

Bjorn Zwakhoven – De Groeitrap

Coach

Hey, ik ben Bjorn, geboren in 1977, afgestudeerd als Licentiaat Lichamelijke Opvoeding, wonende te Wezemaal, getrouwd en vader van drie fantastische kinderen, elk met hun eigen boeiend karakter.

Al verschillende jaren is mijn grote passie het beste uit kinderen en jongeren naar boven halen. Ervoor zorgen dat ze hun potentieel ten volle benutten en dat ze bereiken in hun leven wat ze willen bereiken. Toen de term hoogbegaafdheid verschillende keren viel binnen mijn gezin, was dat voor mij het startpunt van een grote zoektocht. Het werd mij echter al vlug duidelijk dat mijn passie zeer nauw aansloot bij de problematiek van hoogbegaafde kinderen én jongeren.

Na het volgen van verschillende lezingen, trainingen en een doorgedreven opleiding, heb ik dan ook zonder enige twijfel besloten om er mee aan de slag te gaan en hier mijn passie en droom verder mee uit te bouwen.

Je kan bij mij terecht voor individuele begeleiding van kinderen en jongeren, schooladvies, mindset training en nog zoveel meer.

Email:
coaching@degroeitrap.be

Tel:
+32 486 99 82 28

Adres:
Aarschotsesteenweg 465, 3012 Wilsele

Website:
www.degroeitrap.be

 • Advies

 • Individuele coaching

 • Thema-avonden

 • Schooladvies

 • Mindset

 • Onderpresteren

 • Versnellen

 • Beelddenken

 • Didactische niveaubepaling

 • Positieve discipline

 • Studiebegeleiding

 • Studiekeuze

 • Talentenfluisteraar

2021-11-30T12:44:55+01:00

Hoogbloeier cvba

Adm.zetel: Tarbotstraat 23 - 9000 Gent

Phone: coachingsnetwerk: 0032 468 09 66 44