Webinar: Hoogbegaafd Huisonderwijs

Webinar: Hoogbegaafd Huisonderwijs2022-06-24T21:25:20+01:00
Kaart wordt geladen...


Datum
27/06/2022
20:00 - 22:00

Locatie
Atelier ROGGBIV
Steenbergestraat 37
3380 Glabbeek
België

Categorie


Met het einde van het schooljaar in zicht kijken vele kinderen uit naar vakantie. Sommige ouders zijn meer begaan met hoe en wat voor het volgende schooljaar. Misschien overweeg jij (in september) huisonderwijs op te starten met een (vermoedelijk) hoogbegaafd kind. Wat ondersteuning bij die sprong in het onbekende kan betekenisvol zijn.
Hoogbegaafd huisonderwijs, hoe gaat dat? Wat is nodig om af te stemmen op specifieke behoeften? Hoe bepaal je een gepast leerniveau? Hoe stimuleer je het lerenproces van een hoogbegaafd kind? Hoe verzorg je de globale ontplooiing? Ben je op zoek naar moed of inspiratie? Dan nodig ik jou graag uit voor het webinar Hoogbegaafd huisonderwijs bij Atelier ROGGBIV.
Laat je informeren over behoeften die het huisonderwijs met een hoogbegaafd kind typeren. Van leerhonger tot motivatie, over aanpak en zelfzorg. Je krijgt handvaten mee om keuzes te maken die passend zijn voor jouw gezin, om in afstemming thuis hoogbegaafd onderwijs in te richten.
Dit webinar is ook zinvol voor wie reeds met huisonderwijs bezig is en wat onderbouwde informatie wil meekrijgen over afstemming met het hoogbegaafde kind.
De presentatie duurt ongeveer een uur waarna er ruimte is voor vragen en dialoog.

Met wie?
Tanaïs Verbist is psychotherapeut en beeldend therapeut, expert in hoogbegaafdheid, partner van het Hoogbloeier Expertisenetwerk en lid van het Netwerk Afgestemd Opvoeden. Naast haar professionele activiteit is Tanaïs eveneens huisonderwijsmama.

Deelnameprijs: €25

Aanmelden voor dit zomeratelier doe je via www.atelierroggbiv.be.
Neem bij vragen vrijblijvend contact op met Tanaïs via info@atelierroggbiv.be of 0479 48 16 69.

Webinar: Hoogbegaafd Huisonderwijs

Hoogbloeier cvba

Adm.zetel: Tarbotstraat 23 - 9000 Gent

Phone: coachingsnetwerk: 0032 468 09 66 44