Live Q&A Sessie Hoogbegaafdheid

Live Q&A Sessie Hoogbegaafdheid2020-06-25T16:45:12+01:00
  • Live Q&A sessie hoogbegaafdheid
Kaart wordt geladen...


Datum
17/07/2020
20:00 - 21:00

Locatie
Kindercentrum De Groeitrap
Aarschotsesteenweg 239
3012 Wilsele
België

Categorie


Gratis live Q&A sessie rond hoogbegaafdheid in Juli en Augustus door onze partners Bjorn (Kindercentrum De Groeitrap) en Isabel (Praktijk Prins Jonathan).

Heb je vragen rond hoogbegaafdheid? Zit je met bekommernissen met betrekking tot school, faalangst, perfectionisme, opvoeding, versnellen of onderpresteren? Weet je niet goed waar te beginnen in je zoektocht? Voelt de stap naar een coach of hulpverlener misschien nog wat te groot of voorbarig?

Wij stellen in 3 live Q&A sessies onze expertise ter beschikking. Gedurende maximaal een uur gaan we met jullie in gesprek en trachten we tegemoet te komen aan de vragen die er zoal leven.

Bij inschrijving voor deze gratis sessies vragen we alvast om ons je vragen te bezorgen zodat we de sessies wat kunnen voorbereiden. Op die manier kunnen we je heel wat antwoorden en handvatten bieden om concreet mee aan de slag te gaan.

De live sessies gaan door op volgende data, telkens om 20u:

  • 3 juli
  • 17 juli
  • 11 augustus

Voel je welkom en laat je inspireren!

Inschrijven kan via volgende link: https://www.degroeitrap.be/hoogbegaafdheid/webinars

We willen je wel vragen om maar voor 1 live Q&A sessie hoogbegaafdheid in te schrijven, aangezien de plaatsen beperkt zijn. Op die manier kunnen we er voor zorgen dat we zoveel mogelijk mensen de kans geven om deel te nemen. Alvast bedankt voor je begrip!

Tot gauw :-).

Live Q&A Sessie Hoogbegaafdheid

Hoogbloeier cvba

Adm.zetel: Tarbotstraat 23 - 9000 Gent

Phone: coachingsnetwerk: 0032 468 09 66 44