Hoogbegaafdheid in de klas!

Als professional in het onderwijs of zorgsector kom je regelmatig in aanraking met hoogbegaafde kinderen of jongeren. Ben je leerkracht en vermoed je dat je een hoogbegaafd kind in de klas hebt, maar je bent het niet zeker? Ben je CLB-medewerker en je weet niet goed welk advies je kan geven aan ouders van hoogbegaafde kinderen? Ben je psycholoog, orthopedagoog, huisarts,… en kwam je in je praktijk al eens een hoogbegaafd kind tegen? Dan kan je alvast heel wat bijleren over hoogbegaafdheid op onze nascholingen.

Voor professionelen in het onderwijs (leerkrachten, zorgleerkrachten en CLB-medewerkers) en andere hulpverleners (psychologen, orthopedagogen, coaches) die specifiek met hoogbegaafde en getalenteerde kinderen aan de slag willen in hun klas of praktijk.

Wil je graag meer info over hoogbegaafdheid en onderwijs, dan kan je regelmatig bij Hoogbloeier terecht op een nascholing. Deze interactieve workshops behandelen steeds een bepaald onderwerp op gebied van hoogbegaafdheid en onderwijs. Leerkrachten, CLB-medewerkers, psychologen,… kunnen er ervaringen uitwisselen en leren er welke acties er wetenschappelijk verantwoord zijn en vooral, welke er werken!

Praktisch

De nascholingen worden georganiseerd op een weekdag, telkens van 9u00 tot 12u00. We hebben locaties in verschillende regio’s.
De data en regio’s zijn te vinden op de site, in de agenda voor professionelen.
Inschrijven gebeurt eveneens via deze agenda!

Tarieven

  • per nascholing, per persoon: €65,- incl. 21% BTW

Wilt u meer informatie of een afspraak maken, neem dan telefonisch contact op of per mail:
tel. 0032 (0) 9 398 06 33 of mail naar info@hoogbloeier.be.