Contact

christine@hoogbloeier.be

+32 496 05 79 50

Ik ben Christine en ben geboren in 1970. In 1993 studeerde ik af als onderwijzeres omdat werken met kinderen me boeide en me een hele uitdaging leek.

Toen we binnen ons gezin ontdekten dat onze zoon hoogbegaafd was zijn we ons in het onderwerp gaan verdiepen. Het werd een boeiende en soms confronterende zoektocht.

Ik zocht alle lectuur op die ik kon vinden, we werden lid van Bekina, praatten met deskundigen en stuurden onze zoon naar een school die een uitgebreide hoogbegaafdenwerking biedt. Voor hem is het een zegen geweest dat hij niet alleen thuis maar ook op school goed begeleid werd.

‘Langs de zijlijn’ staan toekijken gaf me geen voldoening meer en toen ik vernam dat Hoogbloeier medewerkers zocht heb ik mijn kans dan ook gegrepen. Het is mijn diepe bekommernis om hoogbegaafde kinderen en jongeren te helpen en te begeleiden zodat zij alle ontwikkelingskansen krijgen om uit te groeien tot zelfstandige, evenwichtige maar vooral GELUKKIGE volwassenen. Vanuit deze motivatie werkte ik eveneens mee aan een boek over ‘Verborgen hoogbegaafdheid’ dat begin 2015 is verschenen.

Bij mij kunnen jullie terecht voor:

  • mindset
  • individuele begeleiding