Dichter bij je ware zelf

Heb jij ook een agenda die volgestopt raakt met prioriteiten van anderen?
Raken jouw eigen projecten daardoor niet gerealiseerd?
Kom je er niet toe aan jezelf te werken, aan je dromen te starten en blijft je hobby in je to-do-lijst staan?

Wil jij weten wat jij zelf écht belangrijk vindt in het leven, weten wat je daarvoor nodig hebt en hierop je agenda afstemmen zodat je je projecten gedefinieerd, gepland en gerealiseerd krijgen?
Wil jij je eigen baas worden ook al ben je werknemer?

Dan kunnen wij je al helpen.

Maar misschien gaat het verder dan een agenda niet onder controle krijgen?

Lijk je aan de top van de ladder te staan, maar heb je het gevoel dat het tegen de verkeerde muur is?
Blijf jij veel werken, verdien je goed en blijf je geld uitgeven in een poging om een evenwicht te krijgen? Lijkt het alsof die investering nooit loont?
Heb je het gevoel net voor een burnout te staan, heb je koppijn, nek- of rugklachten en slaap je niet goed?
Zie je je familie nauwelijks en kan je niet meer genieten van leuke activiteiten? Denk je op je werk aan je gezin en thuis aan je werk?
En vooral, denk je weleens: ‘moet ik dit nog 10 jaar volhouden?’

Ook dan kunnen wij je helpen.

  • Stel je voor dat je minder gaat werken om evenveel te verdienen, waardoor je de juiste dingen gaat kiezen die je meer zullen opbrengen.
  • Stel je voor dat je rust vindt terwijl je toch veel meer gerealiseerd krijgt.
  • Dat je meer energie hebt, een gevoel van contentement, meer balans in je leven vindt.
  • Dat je je familie meer ziet, weer dichterbij komt en ze op je kunnen rekenen.
  • Je durft meer, je verlegt je eigen grenzen, je haalt meer voldoening uit je carrière en je gaat voor je dromen. Zie je het al voor je?

Dan hebben wij het perfecte programma voor jou!

In Dichter bij je ware zelf gaan we de eigenschappen die je hoogbegaafd maken en die nu voor jou een probleem zijn, leren zien als kwaliteiten die je kan inzetten. Jezelf terugvinden, jezelf niet verloochenen, maar voorzichtig teruggaan naar je authentieke ik. Via dit programma gebaseerd op oa. Covey (eigenschappen succes), Dweck (mindset), Dewulf (talenten,… en onze eigen expertise op gebied van hoogbegaafde volwassenen, leer je hoe in de maatschappij te passen en toch trouw te blijven aan jezelf. We leren je de juiste omgeving te creëren om je te kunnen ontplooien.

Let wel: dit is geen snelle oplossing, geen quickfix-programma. Het is een basis voor de rest van je leven. Verwacht dan ook geen zoveelste timemanagementcursus, maar wel een duurzame lifechanger!

Praktisch

Het programma bestaat uit een tweedaagse in het najaar (vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober 2018) met overnachting in een leuke, gezellige omgeving in Geetbets en een terugkomdag op dezelfde locatie in het voorjaar (op zaterdag, datum nog te bepalen). Tussendoor worden opdrachten meegegeven die begeleid worden per mail of skype. Een individuele coachingssessie met elke deelnemer maakt ook deel uit van het programma. We zijn volop bezig met het zoeken naar deze leuke omgevingen en kunnen je zodra dit vastligt, meer informatie geven over juiste data.

Op het eind van dit programma weet je wat je wil, waar je passie ligt en hoe je je droom kunt bereiken.

Je kan al langskomen op onze informatiesessie op 19 juni 2018 in Kortrijk. Je vindt de info hierover op onze agenda (bij agenda ouders, helemaal onderaan). Daarna spreken wij graag elke kandidaat deelnemer nog eens apart omdat we van mening zijn dat jouw verwachtingen perfect moeten matchen met ons programma. We beperken het aantal deelnemers tot 10 personen zodat we je heel persoonlijk kunnen helpen.

Dit programma is er voor intelligente resultaatgedreven mensen die op zoek zijn naar een focus in het leven.

Het programma wordt gegeven door Rudo Van Overbeke en mee begeleid door Karine Janssens, die onze partner is in dit programma.

 

Nog niet overtuigd dat dit jouw leven kan veranderen?

Mail, bel of contacteer ons via facebook met al je vragen en opmerkingen, wij zijn er voor je!
tel. 0032 (0) 9 398 06 33 of mail naar info@hoogbloeier.be.